In de diverse wijken van de stad Purmerend wordt 2x per jaar kleding aan huis opgehaald.
In de week voorafgaande aan de actiedag wordt huis-aan-huis, door een vrijwilliger, een gele Bim Bam zak bezorgd. Deze zak wordt door de Gemeente Purmerend niet als reclame gezien en wordt om deze reden ook bezorgd op adressen met ja/nee of nee/nee sticker.
U wordt verzocht de zak, of andere zakken, op de actie-dag tussen 09.00 en 10.00 uur gesloten aan de rijweg te plaatsen.   
Tussen 10.00 – 15.00 uur worden de zakken opgehaald door de vrijwilligers van de stichting Bim Bam. De ophalers zijn te herkennen aan de gele hesjes met Bim Bam logo en een Bim Bam sticker op de auto.
Als u ziet dat niet Bim Bam-mers de zakken ophalen of als u vragen hebt, dan kunt u contact opnemen met de Bim Bam telefoon: 06-55874645.

Mocht u buiten de actiedagen een grote hoeveelheid (meer dan 10 zakken) kleding hebben, dan kunnen we regelen dat we die tussentijds komen ophalen. Neem in dat geval contact op met 06-55874645 of stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..