Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Het bestuur van de Stichting Bim Bam vindt de privacy van onze Vrijwilligers belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig met uw persoonsgegevens om.

Vanaf 25 mei 2018 is de privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Hieronder vindt u de privacyverklaring van de Stichting.

Privacyverklaring Stichting Bim Bam *

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Stichting Bim Bam kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u als Vrijwilliger actief bent en omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website, dan wel deze via een papieren contactformulier aan Stichting Bim Bam (heeft) verstrekt. Stichting Bim Bam kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

-              Uw voor- en achternaam
-              Uw adresgegevens
-              Uw telefoonnummer
-              Uw e-mailadres

*) Stichting Bim Bam, bestuurd door (bestuurs)leden van Stichting Bim Bam, beheert onze ledenadministratie.

WAAROM Stichting Bim Bam GEGEVENS NODIG HEEFT

Stichting Bim Bam verwerkt uw persoonsgegevens om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen, dan wel om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daarom verzoekt, en/of om indien u per e-mail en/of per post onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Stichting Bim Bam uw persoonsgegevens gebruiken om u te kunnen benaderen voor actiedagen, Taken die u op zich heeft genomen als vrijwilliger en om u op de hoogte te houden van wat er actueel is bij de Stichting Bim Bam.

HOE LANG Stichting Bim Bam GEGEVENS BEWAART

Stichting Bim Bam bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden na door uw opzegging als Vrijwilliger niet langer dan een jaar bewaard.

DELEN MET ANDEREN

Stichting Bim Bam verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van uw vrijwilligers taken, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Uw gegevens worden niet voor marketing doeleinden gedeeld.

Voor het plaatsen van foto’s op openbaar terrein (website, nieuwsbrieven, magazine e.d.) zal toestemming van de geportretteerde(n) worden gevraagd.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Stichting Bim Bam worden geen bezoekgegevens bijgehouden,

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt uw gegevens bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. opvragen en een verzoek doen tot correctie of verwijdering. Stichting Bim Bam zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Ditzelfde geldt voor de website https://www.bim-bam.nl

BEVEILIGEN

Stichting Bim Bam neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Stichting Bim Bam verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met Stichting Bim Bam via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

https://www.bim-bam.nl  is de website van Stichting Bim Bam.

Stichting Bim Bam is als volgt te bereiken:

Postadres: Tormentil 8, 1452 VS Ilpendam

Telefoon: 06 - 55874645

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.